SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

David Källemyr klar för ytterligare en säsong
2024-02-07 10:00
Vår duktiga mittsexa blir kvar i Skånela

Skånela IF och vår duktiga mittsexa David Källemyr har i dagarna kommit överens om ett nytt avtal över den kommande säsongen.

David har utvecklats mycket sedan återkomsten och då framför allt i anfallsspelet. Vi är mycket nöjda med hans utveckling denna säsong och sen kan kom tillbaka till oss. Han är idag en viktig spelare för oss både offensivt och defensivt. 

 

David Källemyr 

”Det känns bra och rätt att förlänga med Skånela. Det är en klubb jag trivs och mår bra i som spelare och jag känner att jag ständigt tar kliv i min utveckling här. Det är också en härlig grupp i laget som funkar väldigt bra tillsammans vilket gör allt roligare dessutom.

Jag hoppas jag kan hjälpa Skånela ta klivet upp i finrummet igen så vi kan ställas mot de bästa lagen i Sverige, för det har vi förtjänat.”

Peder Nielsen

”David har fortsatt att utvecklas sedan han kom tillbaka till Skånela. Han är idag en riktigt bra mittsexa i anfallsspelet och gör oftast flera mål per match samtidigt som hans utveckling i försvarsspelet också har tagit kliv framåt. David är fortfarande ung och har en enorm potential att utvecklas. Vi är mycket nöjda med att ha David med oss i herrtruppen även den kommande säsongen."


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten