SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mattias Flodman ny huvudtränare för herrarna!
2023-02-03 11:50
Mattias Flodman klar för säsongen 23/24

Vi kan idag med stor glädje presentera Mattias Flodman som ny huvudtränare för Skånela IF. Han tar över rodret efter Jimmy Karlsson efter säsongen.

Mattias är inne på sin andra säsong i herrlaget och vi är mycket nöjda med hans insats och det han tillfört laget på denna korta tid. Det kändes självklart att frågan skulle gå till honom då han vuxit in i rollen mer och mer sedan han kom hit. Rollerna mellan Jimmy och Mattias har hela tiden varit tydliga och dom har kompletterat sina egenskaper på ett mycket bra sätt. Vi har en bra verksamhet och en bra organisation kring herrlaget men vi är övertygade att Mattias kan lyfta laget och verksamheten ytterligare med sin erfarenhet och kompetens.
 
Mattias Flodman:
Jimmy har gjort är jättefint jobb under många år och är Mr Skånela, så stora skor att fylla. Jag är glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Skånela. Skånela är en fin förening som står för rätt saker. Trivs i Stockholm, samt med alla ledare och spelare. Tycker vi tar steg hela tiden, vill framåt och det ska bli inspirerande att arbeta hårt för att fortsätta utvecklas tillsammans. Ser stor potential i den här truppen och målet är att vi ska bli ännu bättre till nästa år. Nu är fullt fokus på att avsluta den här säsongen på ett så bra sätt som möjligt, och nå vår målsättning att komma topp fyra i allsvenskan, för att sedan göra allt vi kan för att ta steget upp till Handbollsligan!
 
Peder Nielsen:

Det känns mycket bra att ha klart med en sådan duktig och ambitiös tränare så här tidigt. Matte har skruvat upp kvaliteten och kravställningen ytterligare sedan han kom vilket vi sett i utvecklingen på våra spelare och kvalitet på träningar och match. Då vi tror på kontinuitet och förtroende över tid är detta såklart fördelaktigt nu när Jimmy försvinner. Mattias är inkörd i föreningens tankesätt och rutiner så övergången till en ny tränare blir smidig. Vår ambition är att hela tiden bli bättre och vi tror att Mattias kompetens kommer bidra starkt till det.


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten