Hoppa till sidans innehåll

Profilkläder


Profilkläder 2018 från Hummel/Intersport finns i denna pdf. Finns även som bilder längst ned på denna sida.

  • All gemensam beställning som ska göras till lagen görs via Intersport i Märsta C, eller via kansliet på This is a mailto link 

  • Privata inköp görs direkt i butiken, du betalar på plats och får dina varor direkt.
    Om du vill ha tryck på tex en träningströja, betalar du även för detta och Intersport trycker direkt i butiken. (Skulle det vara så att de inte kan göra det direkt, lämnas kläderna kvar och man får hämta dagen efter/när trycket är klart – här får man ha en dialog med butiken)

  • Gör man gemensamma beställningar på tex overaller, shorts, tröjor osv utan egna lagsponsorer kommer Intersport att fakturera kansliet och Eva kommer då att ta pengar ur lagkassan. Det betyder att när ni har beställt grejer så ska pengarna in på lagkassan omgående. Finns det inga pengar i lagkassan kan heller inte Eva betala fakturan och de blir då ingen leverans.

  • Har man däremot en lagsponsor skickas en faktura från Intersport till sponsorn eller annan önskad kontakt – här får man ha en dialog med Intersport vid beställningstillfället.

  • Intersport jobbar även på en webshop så att man kan beställa våra profilkläder via nätet men när den är på plats återkommer vi.

Har ni frågor angående klädbeställningarna, kontakta Eva på kansliet This is a mailto link eller Izabel Hagberg/Intersport

Uppdaterad: 21 MAJ 2018 11:54 Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info