SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SIF Oldies

 

Välkommen till SIF Oldies, föreningens nybildade nätverk för dagens och gårdagens aktiva. Vi välkomnar alla som deltagit i föreningen antingen som ungdoms- eller elitspelare, tränare, ledare, funktionärer eller styrelse. Nätverket är en mötesplats där vi arrangerar handbollsresor, middagar, träningsmöjligheter och andra aktiviteter ett par gånger om året och där alla alltid känner sig välkomna.

 

Vi ser våra Oldies som en stor bank av kunskap och krafter som kommer att samlas på ett ställe och det alla har gemensamt är att alla har ett stort rödvitt handbollshjärta!

 

Vem kan vara en Oldie?
– Du är minst 19 år gammal
– Du har varit ungdomsspelare
– Du är eller har varit seniorspelare
– Du är eller har varit ledare eller tränare
– Du är eller har varit ledamot i styrelse eller kommitté
– Du har eller har haft någon annan roll som aktiv funktionär i föreningen
– Du gör eller har gjort andra förtjänstfulla insatser till gagn för föreningen
- Eller så är du bara en härlig person som gillar att träffa nya människor och ta del i en gemenskap som en förening kan erbjuda!

 

För att bli en Oldie behöver du registrera dig i föreningen som stödmedlem, det kostar endast 300 kr per säsong. Du registrerar dig via länken ny medlem på hemsidan.

 

Jessica Söderman är kontaktperson för Oldies och inom kort kommer mer info att presenteras här på hemsidan och vid aktiviteter kommer info att mailas ut via Sportadmin som är Skånela IF´s nya medlemssystem.

 

Välkommen till SIF Oldies, nu packar vi inåt mitten!

 

 

 

 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten