SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Skånela Idrottsförening
Bli Medlem
Välkomna till Skånela IF F16 (Födda 2006)
 
VI SKA TILL UPPSALA!
2023-03-14 10:40

I helgen var det äntligen dags för USM F16 steg 4. Fyra starka lag var det som reste till Malmö för att göra upp om en av åtta platser i steg 5 i Uppsala; Hk Malmö, HK Aranäs Blå, IFK Bankeryd 2 och vi. 
 
Vi visste att det skulle bli en tuff uppgift men att vi hade goda möjligheter att ta oss vidare mot vårt mål och dröm denna säsong. 
Först ut på lördagen var IFK Bankeryd Blå som har ett snabbt passningsspel och bra på att sno bollar och kontra. Vi var väl förberedda på det och tillsammans med bra försvarsspel och tryck i spelet kunde vi vinna med trygga 25-13.
På söndagsmorgonen var det dags för Hk Malmö som många spådde skulle vara vårt tuffaste motstånd denna helg. Det stämde väl. Med deras skickliga anfallsspel och fina linjespel hade vi problem att stoppa dem och vi höll jämna steg långt in i matchen. I andra halvlek jobbar vi oss in i matchen, börjar sätta våra chanser och vi vinner till slut med 21-26.
Inför tredje och sista matchen vet vi redan att vi är vidare hur utfallet än blir. Vi vinner även mot duktiga HK Aranäs Blå med 19-32 och när slutsignalen ljuder bubblar det över. 
           
              ”Vi gjorde det! Vi tog oss ända till steg 5! Vilka jäkla grymma tjejer vi har!”
  
Grymt jobbat tjejer!
Och tack alla supportrar som hejat på oss på plats och här hemifrån. Nu laddar vi för riktig handbollsfest i Uppsala den 5-7 maj!

USM F16 steg 3
2023-01-22 20:25
Skånela F16

Grattis F16 till avancemanget i USM

Norden Cup 2022
2022-12-30 17:21

Även i år kom det en inbjudan till Norden Cup och det var ett revanschsuget lag som i mellandagarna åkte ned till Göteborg för fyra intensiva dagar fullspäckade med handboll.

 

I gruppspelet ställdes vi mot Sarpsborg IL (Norge), Eslöv IK (Sverige), Nordstrand IF (Norge) och Rødekro-Aabenraa Håndbold (Danmark).


Tufft spel i alla matcher och tjejerna kämpade sig till en andraplats i gruppen och det gav en kvartsfinal där vi ställdes mot Skuru IK.

Skuru blev för dagen för svåra för oss och även om vi kämpade in i det sista så blev vi slagna och därmed fick vi spela om plats 5-8.


I första matchen mötte vi då Kärra HF och en stabil insats gav oss segern och därmed matchen om femteplatsen på fredagen.


Motståndare denna gång blev Skövde HF och det var två tappra och trötta lag som mötte varandra och som följdes åt i match protokollet, men så i andra halvlek lyckas vi få in några fler bollar och ihop med ett bra försvar och målvaktsspel så vinner vi matchen och femteplatsen kom med hem till Märsta!

 

Grymt jobbat tjejer!!
Tack för fantastiska dagar där ni åter igen kämpar ihop och bjuder på fantastisk handboll och laganda! 

USM F16 steg 1
2022-10-02 19:04

I helgen var 13 tjejer iväg och spelade USM F16 steg 1 i Robertsfors utanför Umeå.

Fyra matcher spelades under helgen och motståndet bestod av Enköpings HF, Lidingö SK, Sikeå SK och Sävar IK. 

Tjejerna gick igenom hela steget obesegrade.

 

Grymt bra spelat tjejer!
Nu kan ni se fram emot steg 3!

Segrare Göteborg Cup 2022!
2022-09-18 20:39

Segrare Göteborg Cup 2022!!

 

I helgen har tjejerna avslutat försäsongen med att spela Göteborg Cup och vilket avslut! 

I gruppspelet gick de obesegrade mot Ystad, Alingsås och Baltichov. 

I A-slutspelet ställdes de mot Kristianstad HK, Lödde Vikings HK Röd, Skövde HF och Önnered HK Grön för att i finalen möta Önnered HK Svart. 

I finalen var det trötta tjejer som spelade sin femte match för dagen men som de krigade tillsammans in i det sista och vann! 

 

Tjejerna har bjudit på fantastiskt fina prestationer, kamratskap och laganda, och hela helgen har de kämpat tillsammans som lag och bjudit på fantastiskt fin handboll. 

Grymt jobbat och GRATTIS tjejer till vinsten av Göteborg Cup 2022! ⭐⭐⭐

Bli Medlem
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten