SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen att vara med och spela handboll med oss!

Har du spelat tidigare? Har du aldrig provat? Det spelar ingen roll, du är välkommen att vara med på några träningar och prova på. Förhoppningsvis kommer du att tycka det är lika roligt med handboll som vi gör!!
 
Under "truppen" hittar du kontaktuppgifter till oss som är ledare för P14 i Skånela IF och i "kalendern" hittar du information om när och var vi tränar.  
 
Hoppas vi ses!!
Mental träning
2023-01-03 22:45

Fysträning, teknikträning, handbollsteori men hur ofta har vi mental träning? På kvällens teoripass fick laget besök av herrarnas tränare Jimmy Karlsson. Eftersom laget till helgen deltar i Hallbybollen var det just mental träning som stod på schemat.  

 

De har idag fått reflektera över vad mod på handbollsplanen innebär. Är det att våga ta ”smällen” eller är det att våga ta plats och peppa när det är motigt? Killarna fick även med sig hur de ska boosta sitt självförtroende genom att arbeta med positiva tankar och lägga fokus på rätt händelser.

 

Grabbarna som lämnade teorisalen ikväll var helt klart några centimeter längre ❤️🤍

USM P14 Steg 2
2022-11-27 17:43
Foto: Amanda Westling

I helgen har Skånelas P14 arrangerat USM steg 2. 10 lag gästade Vikingahallen, allt från HK Malmö i söder till Sollefteå HK i norr. Olika domarpar har blåst igång de total 18 matcherna som spelats under två dagar.

 

Grabbarna visar verkligen vilket sammansvetsat gäng de är. Minst lika roligt att spela fram lagkamraten som att göra mål själv. Nu ser vi alla fram emot steg 3 i januari.

 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten