SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Magdalena Krstić klar för Skånela
2024-06-15 12:00
#7 Magdalena Krstić

Skånela kan idag glädjande meddela att klubben och Magdalena är överens om ett kontrakt kommande säsong med möjlighet till förlängning.

Magdalena var utlånad till oss från Skuru under november och december förra säsongen, men nu kommer hon alltså hit på riktigt. 

Ania Rigole klar för Skånela IF
2024-06-12 11:00
#13 Ania Rigole

Skånela kan idag glädjande meddela att det är klart med ännu ett nyförvärv. Ania Rigole ansluter från moderklubben Spånga HK!

Avtalet löper över kommande säsong med möjlighet till förlängning därefter. 

 

Magnus Eriksson tar plats i damernas ledarstab
2024-05-29 15:00
#Magnus Eriksson

Vi kan idag glädjande meddela att Skånela IF och Magnus Eriksson är överens om ett kontrakt som assisterande tränare under kommande säsong.

Magnus kommer arbete med det sportsliga under Saras ledning, och ingå i den växande ledar och tränarstaben kring damlaget.

Fanny Eriksson tecknar A-lagskontrakt
2024-05-24 15:30

Skånela IF kan  idag meddela att Fanny Eriksson tecknar sitt första A-lags kontrakt! Fanny kommer bära Skånela tröjan de kommande två säsongerna.

 

Alva Lindblom tecknar A-lags kontrakt
2024-05-18 17:15
Alva Lindblom

Skånela IF kan idag meddela att Alva Lindblom kommer teckna sitt första A-lagskontrakt, och blir i Skånela tröjan de kommande två åren med option på förlängning med ett tredje år.

Jessica Rydberg förlänger med Skånela
2024-05-16 19:00
#11 Jessica Rydberg

Skånela IF kan glädjande meddela att klubben och Jessica Rydberg är överens om en förlängning.  Vi har idag tecknat ett avtal som sträcker sig 1+1 år.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten