SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

AnnLiz Cup
2023-09-11 21:42

25-27 augusti var det dags för cup. Det är tidigt på säsongen och vi har dragits med både skador och sjukdomar som gjort att laget inte kunnat träna så bra som vi hade hoppats. 

Totalt åker 15 av 17 spelare med. Däremot har vi skadeproblem som gör att vi utgår med 14 spelare. Under helgen tappar vi 2 spelare till pga sjukdom. 
En styrka vi har i vårt lag är att vi snabbt kan mobilisera om, och spelare kliver fram och tar sig an nya positioner. 

Vi är totalt 6 lag som spelar i en rak serie. 
Skånela 
Kärra
Årsta 
Skövde
Redbergslid
Tumba

Resultatmässigt hamnar vi på en 3:e plats. 

Årsta är det tuffaste motståndet vi möter. Det är oxå vår sista match där orken inte riktigt finns kvar. Nya skador gör att många spelar hela matcher! 

Kärra är ett gäng oerhört duktiga men oxå väldigt ödmjuka tjejer. vi möttes i USM och även där var det god stämning mellan lagen. Båda lagen bjuder på fina prestationer och ett bra spel. Vi lyckas inte riktigt hela vägen och förlorar men några bollar. 

Vi väljer att bo i skolsal när vi åker på cup i de flesta fallen. Det vi vinner med det är sammanhållning. Ett lag behöver byggas på plan men också utanför. Samtliga tjejer (och ledare 😊) sköter sig exemplariskt och tar ansvar för både sovtider och att komma upp. Det är som alltid god stämning och mkt skratt. 
Förluster blir lätt att skaka av sig när laget består av vänner man respekterar och känner sig trygga med. 

Att förlora är en del av spelet. Vi jobbar med att lägga fokus på att utvecklas och tänka långsiktigt. För att komma framåt behöver vi tufft motstånd och då måste man räkna med att förlora vissa matcher. 

Det känns oerhört kul att komma igång med säsongen och den här helgen ger oss en bra bild över vad vi ska jobba med de närmsta veckorna.


Nyhetsarkiv
Stort grattis! 2023-09-17 13:08
AnnLiz Cup2023-09-11 21:42
USM Steg 3 flickor 14 2023-02-06 19:10
USM steg två flickor 142022-12-12 16:32
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten