SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Aranäs Damer
28 - 23
Skånela IF Damer
HK Aranäs Damer28 - 23Skånela IF Damer

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 oktober, 17:00
Plats:Kungsbacka Sporthall A
Serie:Damallsvenskan   Tabell >>
Samling:15:00
Förlust i Kungsbacka..
2022-10-04 20:01

Damerna besökte under Söndagen Kungsbacka för att ställas mot ett topptippat HK Aranäs.

 

Vi startar matchen bra men sätter inte dit bollarna framåt och blir då straffade i omställningarna direkt..

En bit in så sätter sig matchen och Aranäs fortsätter sitta i framsätet genom hela första halvlek även om vi lyckas komma närmre med de två sista målen på halvleken.

 

I halvtid så tycker inte tränarna att resultatet speglar spelet utan att det är vår egna ineffektivitet som gör att Aranäs leder bekvämt 15-12. 15min vila, dags att kliva på det igen!

 

Vi startar andra halvlek som vi slutar första och tar igen ytterligare två mål innan båda lagen byter mål med varandra igen. När Frida Forsberg gör 17-16 i minut 37 så tar Aranäs en lyckad Time Out som resulterar i 4! raka mål för hemmalaget och därefter så fortsätter bara "mål bytet" till slutresultatet 28-23.

 

Tjejerna gör en mycket bättre insats än premiären mot ett tufft spelande Aranäs i en alltför tom sporthall i Kungsbacka. Vi hoppas de mindre skador som finns i truppen snart är bättre för redan på lördag kommer Eslöv på besök i Vikingahallen och alla behövs.

 

Målskyttar: Vilma Wiberg 7, Jonna Lindgren 4, Svea Tenggren 3, Fanny Swahn 3, Jonna Libom 2, Lovisa Kardell, Emilia Olofsson, Frida Forsberg och Filippa Ryd Sandberg 1mål vardera.

 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten