SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dam U gick rent i Steg 1
2023-09-24 21:54

I helgen så avgjordes USM Steg 1 för F18 i Skogås och Dam U var på plats för att försvara våra röd-vita färger. Det blev idel vinster och tjejerna var egentligen aldrig hotade när de gick vidare till Steg 3..

Biljetter till matcher i dam- och herrallsvenskan
2023-09-24 14:00
Scanna denna QR kod med din mobilkamera så kommer du direkt till biljettsystemet.

Skånela IF har inför den nya säsongen bytt biljettsystem vilket innebär att biljett med QR kod krävs för att komma in i Vikingahallen vid matcher i dam- och herrallsvenskan. 

 

Köp din biljett innan du kommer till hallen via QR koden här bredvid vilken du scannar med din mobilkamera eller så väljer du att köpa biljetten i entrén till ett högre pris. 


Biljetten får du till dig som en PDF biljett som du skriver ut och har med dig och visar upp i entrén eller som en mobilbiljett som du har med dig i telefonen och scannar i entrén. 

Dam U/J gjorde avtryck under GBG cup!
2023-09-04 20:30
Slitna och besvikna tjejer efter sista matchen som slutade i förlust mot motståndarna från Norge Sarpsborg IL...

Under helgen som passerade, var vårat U-lag i Göteborg och deltog i GBG cup 2023. Det var en tuff helg med utmanande motstånd, där vi åkte med endast 11(!) spelare varav 3 målvakter,  men våra spelare kämpade tappert hela helgen..

Avgörande match i ATG Svenska Cupen..
2023-09-02 07:50

Idag avgörs det vilket lag, efter gruppsegrarna Skuru som tar sig vidare till slutspel från Damernas ATG Svenska Cupen gruppspel.

 

Lite skador och sjukdomar som i alla trupper såhär års men det är ett piggt gäng som sitter på flyget upp till Luleå för vidare transport till Boden under förmiddagen.

 

Matchen spelas 14:00 i Bodens Energi Arena och kan ses på Handboll Play.

 

https://handbollplay.se/atg-svenskacupen/games/g/vmay8gvc

Svenska mästare kommer på besök..
2023-08-25 09:00

På Söndag får våra damer fint besök till kulturplats Vikingahallen av tidigare Svenska Mästarna Skuru IK i den andra omgången av ATG Svenska Cupen gruppspel. In och säkra dina biljetter redan nu!

 

https://skanela.propublik.se/biljetterdam

Referat: Skånela IF Damer - HK Tyresö Strand
Damerna vann övertygande hemma i Vikingahallen
2023-08-24 14:50
Säker seger i första tävlingsmatchen för Skånelas damer

Skånelas damer tog på onsdagen emot div 2 laget HK Tyresö Strand i den inledande omgången i gruppspelet i ATG Svenska Cupen. Bortalaget inledde med sex shoot outs och man lyckades sätta fyra av dem och ledning med 4-0 när matchen startade.

 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten