SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF Damer
29 - 26
Kärra HF
Skånela IF Damer29 - 26Kärra HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 november, 15:00
Plats:Vikingahallen A
Serie:Damallsvenskan   Tabell >>
Samling:13:00
Inför Kärra HF med Lovisa!
2022-11-26 10:02

Vi har tagit en tidig pratstund med Lovisa Kardell inför mötet med topplaget Kärra HF..

Godmorgon Lovisa, Hur är läget?

Hej du! det är bara fint tack.
 
Uppe i ottan som man brukar säga, hur är livet som elitspelare med 100% arbete utöver Handbollen?
Jajamänsan! Idag var det etablering av en julmarknad i Kungsträdgården kl 06.00 innan match. Det är självklart tufft ibland men planerar man sin tid så är det inga problem! Får göra det jag tycker om med både handbollen och jobbet så jag klagar inte.
 
Härlig inställning! Det här med inställning brukar pratas som en nyckelfaktor för bra prestationer och därmed resultat. Hur tycker du inställning yttrar sig på en Handbollsplan?
Det är som du säger, inställning är en otroligt viktig faktor för att leverera. Jag tycker man visar på bra inställning genom en hög energi och att vara positiv och närvarande med sina lagkamrater. Det görs genom hur man pratar och ett bra kroppsspråk. Slänga sig efter lösa bollar och visa glädje när en själv eller annan lagkamrat gör det bra!
 
Matchdag och Kärra HF kommer på besök. Resultatmässigt har de trillat in lite poäng på slutet och stundtals fint spel. Känslan inför eftermiddagen?
Vi är inne i ett bra flow och har en bra energi i laget. Dagens match kommer bli tuff och det krävs fullt fokus i 60 minuter från våran sida. Men efter en bra träningsvecka tror jag att vi kommer bjuda upp till match!
 
Spännande! Som vanligt så undrar vi, vem tror du blir matchens lirare?
Jag tror kärra kommer ha det tufft med våran lagkapten idag. Hon har haft en riktigt bra träningsvecka! Jag tror på Sofia Kou Aune
 
---
 
Välkomna ner och titta på taggad, fartfylld Handboll 15:00 i Vikingahallen!

<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten