SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Varberg
28 - 28
Skånela IF Herrar
HK Varberg28 - 28Skånela IF Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 02 november, 19:00
Plats:Sparbankshallen A, Varberg
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Delad poäng efter dramatik
2022-11-02 23:04

Skånelas herrar åkte under onsdagen till Varberg för en toppmatch i Allsvenskan. Efter en trög inledning av matchen blev det till slut en jämn och spännande tillställning som slutade oavgjord 28 - 28.

Skånela inledde matchen ofokuserat med många tekniska fel vilket straffade sig med mål i baken och efter 18 minuter leder hemmalaget med 8 - 3 när Skånela tar en timeout. Tyvärr hjälpte timeouten inte mycket utan Varberg kunde enkelt gå fram till ledning med 6 bollar eller 15 - 9 i halvtid.

I den andra halvleken kom Skånela ut som ett nytt lag med fokus och vilja och betydligt mer fart i spelet. Skånela tog in mål efter mål och 17 - 15 blev till 20 - 20 och Skånela hade kontakt igen. I den senare delen av matchen kändes Skånela som det starkare laget när man gick fram till ledning 26 - 28 med knapp två minuter kvar av matchen. Under de sista 1,5 minuterna lyckades dagens domare att hitta två utvisningar och ett rött kort på Skånelaspelare vilket gjorde att hemmalaget kunde kvittera till 28 -28 med 18 sekunder kvar vilket blev slutresultatet efter 15 - 9 i halvtid.

 

Kvällens målgörare i Skånela:

Gustav Näslund 10, Max Broman 5, Filip Tapper 4, Isak Nielsen 3, Iris Ganibegovic 2, Kenan Omerovic 2, Anton Nilsson 2.

 

Till matchens lirare utsågs Kenan Omerovic.

 

Bäste målskytt i hemmalaget blev Daniel Lindroos med 9 mål. 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten