SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela Idrottsförening
vs
Lugi HF
Skånela IdrottsföreningvsLugi HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 april, 15:00
Plats:Vikingahallen A
Aktivitetsinfo: Se XPS
Skånela utjämnade mot Lugi
2023-04-16 09:30
Foto: Amanda Westling

Skånelas herrar stod för en mycket väl genomförd match när Lugi HF kom på besök för den fjärde matchen i matchserien om bäst av fem. Efter underläge i paus (16- 17) gör man en bra andra halvlek och vinner med 32 - 31 och det blir en femte och avgörande match i Lund på fredag kl 19.00.

Matchinledningen var jämn och lagen följdes åt fram till 7 - 7 när hemmalaget tar kommandot och går fram till ledning i matchen vilken dom håller fram till slutet av halvleken när Lugi både kan reducera, kvittera samt efter några tekniska fel hos hemmalaget även ta ledningen med 16 - 17 vilket var halvtidsresultatet.

 

I den andra halvleken inleder lagen  med att byta mål med varandra och det är lite ställningskrig i matchen. Vid ställningen 21 - 21 efter femton minuter gör Skånela tre raka fram till ledning 24 - 21 efter bra försvarsspel och några fina räddningar av Marcus Nilsson. Lugi har efter det inte kraft att komma igen och med en grym Marcus i målet och bra försvarsspel leder hemmalaget resten av matchen med mellan ett och tre mål och med två  minuter kvar av matchen är ställningen 31 - 28 vilket blir seger med 32 - 31 efter en reducering av Lugi med tre sekunder kvar.

 

En  mycket väl genomförd match av Skånela denna eftermiddag där Marcus Nilsson och Gustav Näslund måste nämnas i ett för dagen väl fungerande lag med en grym inställning och där målvakts- och försvarsspelet var grunden till den fina segern.

 

Skånelas mål gjordes av

Gustav Näslund 7, Max Broman 6, Anton Nilsson 5, Isak Nielsen 3, Iris Ganibegovic 2, Simon Lindberg 2, Filip Tapper 2, David Källemyr 2, Kenan Omerovic 1, Marcus Nilsson 1 och Linus Wärnmark 1.

 

Lugi främsta målskyttar var Fredrik Olsson 6, Adrian Hesslekrans och Oliver Olsson 6

 

 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten