SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VästeråsIrsta HF Herr
27 - 35
Skånela IF Herrar
VästeråsIrsta HF Herr27 - 35Skånela IF Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 29 december, 20:00
Plats:Västerås Arena A
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:18:00
Skånela sprang ifrån i andra halvlek
2022-12-31 12:20
Foto: Amanda Westling

Skånela åkte i torsdags till Västerås för årets sista match i herrallsvenskan innan ett längre uppehåll på grund av handbolls VM. Det var ett revansch suget lag som kom till spel efter en mindre bra insats hemma mot Västerås.

Matchen inleddes med mål av Simon Lindberg i den första minuten men hemmalaget vände med tre snabba mål till ledning 3 - 1. Lagen bytte därefter mål med varandra under den första halvleken med hemmalaget steget före hela tiden och Skånela skall vara glada för det oavgjorda resultatet i paus 14 - 14.

I inledningen av den andra halvleken gör Skånela ett ryck fram till 16 - 19 vilket Västerås tar igen till 18 - 19 men närmre än så kom inte hemmalaget då Skånela tryckte på, med bra anfallsspel, och går fram till 20 - 26 på nio minuter med bra försvarsspel och en stabil Kenan i målet. Skånela har fortsatt bra anfallsspel och går fram till en mycket stabil seger med hela 27 - 35 efter att ha gjort 13 - 21 i andra halvlek. Skånela befäster därmed tredjeplatsen i tabellen med för tillfället sju poäng ner till laget under kvalstrecket. 

 

Målgörare i Skånela denna kväll: Simon Lindberg 6, Linus Wärnmark 6, Gustav Näslund 5, Filip Tapper 4, Anton Nilsson 3, David Källemyr 3, Isak Nielsen 2, Isak Svarén 2, Emilio Lahdo 2, Iris Ganibegovic 1, Kenan Omerovic 1.

 

Matchen lirare: Simon Lindberg 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten