SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver nytt kontrakt med Tilda Sigg
2023-04-21 09:00

Vi kan med glädje meddela att nästa pusselbit i kommande säsongs Damallsvenska trupp är på plats. Tilda Sigg har skrivit ett nytt kontrakt och gör sin 3e säsong med damerna..

Tilda Sigg,

- För framtida säsong ser jag gärna att både jag och laget kan utveckla och förbättra våra prestationer på plan men även utanför. För egen del innebär det att jag vill prestera bättre än säsongen som var och att vi som lag kan prestera bättre och förhoppningsvis hamna högre upp i tabellen. Laget är ett härligt gäng med sköna tjejer som verkligen vill ha revansch för säsongen som varit. Jag tror verkligen på att en tuff försäsong tillsammans med den här revanschlusten kommer ge bra förutsättningar för ett starkare Skånela dam kommande säsong.

 

Huvudtränare Pato,

- Tilda har tagit stora kliv under föregående säsong och både jag och Sara ser henne som en viktig del av det vi i Skånelas damer kommer representera på handbollsplan framöver. Tilda har sina största styrkor i kontringsspelet och dessa ska vi få ut mer av samtidigt som vi ska fortsätta utveckla beslut och avslut för en jämnare högsta nivå som vi alla vet att hon redan besitter.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Det är såklart väldigt skoj att Tilda väljer att fortsätta sin karriär hos oss i Skånela! Jag har själv följt Tilda på nära håll i många år från det hon kom till oss från Rimbo HK som A-flick. Det inns massor av goda kvaliteter hos Tilda och det ska bli mycket spännande att följa den fortsatta utvecklingen i vår miljö. 

 

Damerna har för närvarande uppehåll från den gemensamma träningen med förväntningarna att ha fler pusselbitar på plats innan 1maj.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten