SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Jessica Rydberg
2023-05-24 12:01
#11 Jessica Rydberg

Skånela IF har gjort klart med Jessica Rydberg som senast kommer från spel med Eskilstuna GUIF. Det är en meriterad Damallsvensk spelare med många mål på kontot vi får se i Vikingahallen framöver..

Huvudtränare Patrik Wilsvik,

Som handbollsspelare är Jessica spelsmart med fart i benen där hon gör mål både i sitt fina skott och genombrott. Hennes blick för spelet ger henne många val tidigt och där har hon utvecklat ett lugn som gör att assist statistiken fortsätter att stiga.

Försvarsmässigt så kommer hon passa perfekt in i det sättet som vi vill erövra boll och jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med henne i den rollen. De nya spelarna vi tar in ska förstärka befintlig trupp och vi är väldigt glada att Jessica valt Skånela som nästa steg i sin Handboll.


Varmt välkommen till Skånela familjen! Varför blev det Skånela?

- Jag har haft en väldigt bra och fin bild av föreningen egentligen genom alla år och när Skånela hörde av sig i år så kändes det helt rätt. Det känns som att klubben har något fint på gång och jag vill gärna vara en del av det.

 

Vem är Handbollsspelaren Jessica Rydberg och vad vill du bidra med i Skånela framöver?

- Jag vill bidra med fart och tryck i omställningsspelet. Finns inget bättre än att göra enkla mål enligt mig. Mycket samarbete med M6 och en del rutin som jag numera ändå har hunnit samla på mig hoppas jag ska kunna hjälpa laget att bli ännu bättre än vad vi redan är.

 

Vilket intryck har du fått av spelare / ledare och vilka är dina förväntningar på kommande säsong?

- Fantastiskt! Verkar vara ett riktigt härligt gäng spelare och ledare, och jag har skrattat sen sekund ett. Jag hoppas såklart att vi ska fortsätta utvecklas tillsammans och göra varandra till de bästa spelarna som vi kan bli.

 

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?
- Att äntligen få ha publiken i Vikingahallen på min sida Har spelat väldigt många matcher mot Skånela genom åren, och alltid beundrat känslan som hallen har tillsammans med publiken. Så kan bara tänka mig hur det känns när alla till och med hejar på mig/oss!


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten