SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Emilio Lahdo förlänger med Skånela IF
2022-05-11 15:00

Skånela IF kan idag meddela att playmakern och mittnian Emilio Lahdo är överens med föreningen om en förlängning av kontraktet.

Emilio är en av våra egna spelare och han har ett stort hjärta för klubben och är en av de spelare vi tror mycket på över tid. Han har fått ta ett stort ansvar i många matcher den gångna säsongen och visade i bland annat match fyra i kvalet mot Önnered att han besitter fina kvaliteter på hög nivå. Hans ambitiösa inställning och mognad är något vi värderar mycket högt. Vi hoppas och tror att han ska fortsätta att ta kliv hos oss den kommande säsongen. 

 

Jimmy Karlssons tankar

”Att Emilio väljer att fortsätta hos oss är så klart något mycket positivt. Han har en mycket fin inställning till att verkligen vilja bli bra. Jag tror att han lärt sig mycket denna säsong och mycket om den mentala balansen på planen. Att kunna kanalisera sin vilja på rätt sätt blir viktigt och kan han utveckla detta så kan det bli mycket bra”


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten