SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Toppmöte i Vikingahallen på lördag!
2022-11-04 20:26

På lördag tar herrlaget emot seriefavoriten Amo HK på hemmaplan. Vi har lyssnat med högersexan Filip Tapper om hans tankar inför matchen.

Hur är känslan i truppen efter matchen mot Varberg och vad behöver ni förbättra inför matchen mot Amo?Känslan jag har är att vi vill mer och känner att ingen är nöjd med att det bara blir lika utan alla vill gå ifrån den här matchen med 2 poäng. Trots att vi gör en bedrövlig första halvlek och ligger under typ hela matchen.Mot Amo har vi inte råd att göra den här mängden slarv efter 17 minuter har vi gjort 3 mål och har endast 5 skott på mål vilket är för dåligt. Det som gör att matchen inte är körd redan där och då är vårat uppställda försvarsspel och att Kenan är bra i mål, som gör att matchen lever.Vad är styrkorna hos Amo anser du?Styrkorna i Amo är att dem har några gubbar som är väldigt skickliga individuellt och gör många enkla mål, genom bland annat Miniks skytte och enkla inspel till deras stora m6:a. Dem har även varit skickliga i kontringsspelet.Vad blir nycklarna för att slå Amo på lördag?För att vinna mot Amo kommer det vara viktigt för oss att få dem att spela så mycket uppställt anfallsspel som möjligt, tvinga dem till långa anfall och att dem behöver kämpa för målen. I vårat försvarsspel kommer det vara viktigt att få träff och höjd på deras tunga spelare. Offensivt kommer nyckeln vara att att spela med högt tempo springa på dem. Vi behöver göra en bättre prestation offensivt än senast.Vad säger du om dina egna insatser inledningsvis av herrallsvenskan?Jag känner att jag varit okej och stabil nu i inledningen av säsongen. Den enda matchen jag verkligen är missnöjd med och känner att jag verkligen underpresterade var mot Drott.

 

Missa inte denna drabbning! Avkast kl 17:00 på lördag, som vanligt i kulturplats Vikingahallen.

 

Säkerställ din biljett till matchen via nedanstående länk:

 

Skånela IF vs. Amo HK

 

 

 

Välkomna!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten