Sammandrag i Kungsängen
2023-01-21 14:09

Lördag den 21 januari i Kungsängen.

Avresa som planerat och vi styr mot Kungsängen. Vi kommer fram ungefär 45 minuter innan första matchen.

Ombyte och färdigt för spel då vi värmer upp båda lagen med passningsövningar.

- 4 -kanten

- Rullande Växelspel

- Mv-uppvärmning

- Skott från 9m efter passning

- Skott efter en mittväxel

- Skott efter utspel på kanten.

Ja, så såg vår uppvärmning ut och det gick hur bra som helst.

Första matchen med lag 2 mot Kungsängen.

Ny lagsammanställning och det blir lite trevande med ca 15 avslut och vi vinner med 4-0. Målvakterna håller nollan, (Malin och Nikola står varsin halvlek)

Andra matchen och lag 1 spelar mot Spånga 2. Här blir det liknande matchbild med 18 avslut och vinst med 5-0. Victoria och Tea håller nollan.

Tredje matchen och andra för lag 2 mot Spånga HK 2. Nu börjar spelaet sitta och den värsta nervositeten är borta. 25 avslut och seger med 11-0. Återigen för tredje gången så håller målvakterna nollan genom Malin och Nikola.

Fjärde matchen blir en kavalkad med avslut som går både utanför och i virket. 25 avslut och vinst med 4-2 mot AIK.  Victoria i målet står hela matchen och gör ett strålande jobb.