SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Filippa Ryd Sandberg med fortsatta elitambitioner
2023-05-12 20:40
#3 Filippa Ryd Sandberg

Filippa Ryd Sandberg fortsätter sin elitsatsning i Skånela IF och får större ansvar i en tydligare roll inför kommande säsong i Damallsvenskan..

Filippa Ryd Sandberg,

- Att fortsätta mitt spelande i Skånela IF var givet redan innan försäsongen. Jag trivs väldigt bra i Skånela och i laget. Det ska även bli kul att få konkurrera på V6 som är min rätta position i grunden!

 

Förväntningarna denna säsong är att prestera på en högre nivå, tro på vår spelidé och ta kliv uppåt. Det kommer att krävas mycket både från oss spelare samt tränare, vilket jag övertygad om att alla är med på! För min egen del hoppas jag att jag kan bidra med mycket energi och glädje som kan stärka laget!

 

Huvudtränare Pato,

- Filippa är en spännande kantspelare med bra fart och fina avslut både i uppställt och kontringsfaserna. I sin första allsvenska säsong förväntade sig vi ingenting då hon hade en utfyllnadsroll på H6 som hon tog sig an på ett oerhört lojalt sätt. Denna säsong förväntar både jag och Sara oss mer av Filippa och hennes förväntningar är också större på oss där vi tillsammans strävar mot mer speltid och större utrymme på V6. En riktig framtidsspelare som alltid är närvarande och ger allt för laget vilket är två viktiga delar i de elitambitioner miljön och kulturen bygger på i Skånela IF.

 

Damerna är igång med Försäsongsperiod 1 och arbetet med att tillsätta platserna i truppen fortsätter kontinuerligt framåt.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten