SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Lisa Palmqvist
2023-05-15 09:00
#1 Lisa Palmqvist

Lisa Palmqvist ansluter från SHE laget VästeråsIrsta på heltid och flyttar till Märsta för att på allvar konkurrera på målvaktsposten..

Peter Sandberg Damansvarig,

- Lisa har vi känt under en tid nu efter en överenskommelse att låna henne under hösten och även under de sista omgångarna av Damallsvenskan.

Riktigt härlig personlighet och väldigt bra skolad målvakt som kommer direkt in i vår verksamhet som Lisa känner väl sedan tidigare. Mycket glädjande att det nu även blir på riktigt så att säga, och att vi har säkrat ett väldigt bra målvaktspar kommande säsonger. 

Vill även passa på att tacka VästeråsIrsta för ett gott samarbete!

 

Pato Huvudansvarig,

- Att Lisa valde oss framför andra elitklubbar är ett fint kvitto på att vi har någonting bra på gång i Skånela IF. Lisa kombinerar ett reflekterande lugn med en stor portion humor och attityd där det behövs. Hon är välutbildad tekniskt, fina utkast och har trots sin låga ålder kommit väldigt långt i sin Handboll. Vi ser fram emot att få ha Lisa hos oss regelbundet med målet att både hon och vi ska ta kliv tillsammans uppåt!

 

Vem är Lisa Palmqvist? Jag är 21 år och började min handbollskarriär 2011 i Norrköpings KIK. Under gymnasietiden gick jag på Katrinelundsgymnasiet som RIG-elev och spelade i IK Sävehof. Efter en korsbandsskada och en pandemi senare så hamnade jag i VästeråsIrsta HF.

 

Varför valde du Skånela IF? Redan i höstas när jag var utlånad till Skånela fick jag en väldigt bra känsla och trivdes bra i gruppen. När frågan sedan kom om att fortsätta med Skånela IF så var det inget svårt val. Det känns som en seriös och familjär klubb.

 

Förväntningar inför nästa säsong? Förväntningarna just nu inför nästa säsong är att komma in ännu mera i laget och hitta min roll i gruppen. Jag förväntar mig väl förberedda träningar utav både Pato och Sara och god kommunikation från både ledare och spelare. Det jag kommer att bidra med är energi och ambition. Jag tror att Anna och jag blir ett bra team som kompletterar och lyfter varandra.

 

Damerna är igång med Försäsongsperiod 1 och arbetet med att tillsätta platserna i truppen fortsätter kontinuerligt framåt.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten