SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Kinga Kozdra
2023-07-08 13:13
#4 Kinga Kozdra

Kinga Kozdra lämnar GUIF för spel med Skånela kommande säsonger. Ett spännande nyförvärv på H6 som får stort förtroende från start..

Huvudtränare Patrik Wilsvik,

- Kinga är en spelare jag följt i 3 säsonger nu från hennes övergång till Nacka i Allsvenskan där hon hade en riktigt fin säsong som sen följts av 2 säsonger i GUIF. Under de träningar hon har haft med oss har hon imponerat och jag vill tro att hon kommer lyfta ordentligt i vårt sätt att spela både offensivt och defensivt. Det är en härlig tjej med humor som knyter handen hårt i fickan och ger allt innanför gula. Vi har haft ett gap på H6 ett tag nu och denna pusselbit kommer ge oss bättre förutsättningar än tidigare mot de mål vi sätter upp.

 

Kinga Kozdra,

- Det kändes som rätt beslut där jag kan få den utvecklingen som jag strävar efter. Mitt nästa steg är att utvecklas till en riktigt bra och skicklig kantspelare för att sedan kunna nå så högt som möjligt inom handbollen. Den bilden jag har fått hittills är ett spel som jag tror på och kommer trivas bra i, och på så sätt kunna bidra med mycket.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- En spelare som vi haft koll på under de senaste säsongerna och som nu bestämt sig för att komma till Skånela familjen. Såklart en riktigt skön värvning och det börjar verkligen sätta sig inför kommande säsong!

 

Damerna har gått in i Uppehållsperiod 2 där arbetet med att tillsätta de sista platserna i truppen fortskrider som planerat.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten