SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Martin Moren in i herrarnas ledarstab
2023-05-26 13:23
Martin Moren

Skånela IF:s organisation på herrsidan växer och vi välkomnar Martin Moren till oss. Han kommer närmast från Bålstas herrlag där han verkat de senaste åren med fina resultat.

Martin har över en period samarbetat med herrlagets tränarstab för att inspireras och utveckla sitt tränar och ledarskap. Nu tar klivet över till Skånela IF på riktigt och kommer stötta ledarteamet samt jobba med röda tråden ner i våra ungdomsled. 

 

Martins kommentar

"Jag har haft förmånen att finnas med kring herrlaget och föreningen i ett tag och slås varje gång av styrkan i att arbeta med både bredden och eliten. Ser en stor professionalism och målmedvetenhet samtidigt som man värnar om föreningsgemenskapen. Någonting som jag tror starkt på.Skånela har någonting väldigt bra på gång och jag ser fram emot att få bidra och vara en del av arbetet kommande säsonger"

 

Välkommen Martin!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten