SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mattias Friström återvänder till Skånela IF
2024-02-06 10:00
Efter några månader i Barcelona återvänder M6an till Skånela IF

Skånela IF och Mattias Friström har kommit överens om ett avtal denna säsong ut med möjlighet till förlängning avseende nästa säsong. Mattias spelade handboll senast med Uppsala HK mot IFK Skövde HK i ATG Svenska Cupen i mitten av augusti.

Mattias har under hösten och vintern bott och arbetat i Barcelona och när vi fick reda på att han skulle flytta hem så tog vi kontakt med honom för att höra hans intresse. Intresset fanns där och vi har nu kommit överens om ett avtal med en Mattias som är bättre tränad nu än han var senast han var hos oss.

 

Mattias
"När Skånela kontaktade mig om möjligheten att komma tillbaka var det ingen tvekan om mitt beslut. Jag är väl bekant med både spelare och ledare och vet vad gruppen strävar efter och vill åstadkomma. Jag hoppas kunna bidra till truppen med energi samt storlek i försvaret"

 

Mattias är en stor och reslig energispelare som är jobbig att möta. Han tränar på för fullt sedan några dagar och kommer att vara en tillgång till vår trupp i sluttampen på Herrallsvenskan samt i ett eventuellt kval.


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten