SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver nya kontrakt med Anna Mossberg och Svea Tenggren
2023-04-07 12:05

Skånela IF har i dagarna skrivit kontrakt med 2 av klubbens idag mest symboliska spelare i damtruppen. Tjejerna har en stark säsong bakom sig och därmed haft många ögon på sig men väljer att fortsätta sin utveckling mot högre mål med de nya Ledarteamet i damerna kommande säsong..

Vår nya Huvudtränare Patrik Wilsvik,

- I mina ögon tillhör Anna Damallsvenskans bästa målvakter och Svea har tagit stora kliv på sin V6 position där hon blir en av våra och Allsvenskans bästa spelare kommande säsong. Både Anna och Svea har tydliga elitambitioner vilket är en del av vår vision och viktigt i miljön för laget.

 

Anna Mossberg,

- Jag valde att stanna i Skånela då jag trivs väldigt bra i föreningen och laget. Jag tycker att jag har utvecklats mycket som spelare och person under säsongen som varit. Jag känner även att Skånela har något bra på gång som jag vill vara en del av.

 

Svea Tenggren,

- Jag valde att förlänga mitt kontrakt med Skånela för att det är här jag hör hemma och vill fortsätta spela. Jag ser laget som en stor familj som samarbetar tillsammans mot samma mål. Jag tycker också att jag har utvecklad enormt som spelare sen jag kom till Skånela och vill fortsätta utvecklas och spela på en hög nivå.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Det är väldigt glädjande att ha Anna och Svea klara inför kommande säsong! Jag tar det som ett kvitto på att vi har en mycket bra och utvecklande miljö inom Skånela IF och nu när ett Allsvenskt kontrakt är säkrat så fortsätter vi enligt planerna framåt. 

 

Damerna har för närvarande uppehåll från den gemensamma träningen med förväntningarna att ha fler pusselbitar på plats innan 1maj.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt

 


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten