SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Rebecca Arthursson
2023-04-24 17:15
#9 Rebecca Arthursson

Rebecca tar en tröja i kommande säsongs A-lagstrupp och har i dagarna skrivit ett nytt kontrakt med ambitionen att kunna bidra även innanför gula kommande säsong vilket vi ser mycket fram emot..

Huvudtränare Pato,

- Rebecca har ihärdigt och noggrant arbetat sig igenom en tuff skada och verkligen visat starka ambitioner i sin väg tillbaka till Handbollsplan vilket nu ger henne en plats i truppen. Senaste månaden har Rebecca gått fullt på Handbollsträningar och deltog på sista kvalmatchen även om hon inte spelade, så vi ser mycket fram emot tiden med henne inför nästa tävlingsperiod.

 

Rebecca Arthursson,

- Jag ser fram emot en ny säsong i Skånela och jag tror att om vi får till en riktigt bra försäsongsträning så ska vi inte behöva hamna i kvalposition i år igen, utan försöka sikta på en lite högre placering i tabellen. För min egen del så ser jag fram emot att utvecklas tillsammans med laget och jag ser fram emot matchspel. Jag valde att fortsätta rehaba min skada förra säsongen för att stå starkare inför kommande säsong. Vi är ett härligt gäng tjejer och jag tror att med glädje, styrka och förtroende är inget omöjligt!

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Det ska bli riktigt kul att se Rebecca tillbaka i vårt matchställ till hösten, och jag är såklart väldigt nöjd med att ha Rebecca hos oss kommande säsonger. En motiverad och träningsvillig individ med en härlig personlighet kommer ta stora kliv framöver!

 

Damerna har för närvarande uppehåll från den gemensamma träningen med förväntningarna att ha fler pusselbitar på plats innan 1maj.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten