SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herrarna startade upp inför säsongen 23/24
2023-07-30 19:14
Lagbild från träningshelgen hemma i Vikingahallen under helgen.

Säsongen 23/24 är igång igen för vår herrar efter fyra veckors ledighet från kollektiv träning. Det inleddes i sedvanlig ordning med ett tredagars långt träningsläger hemma i Vikingahallen.

Ett nytt lag ska komponeras ihop av nya tränarstaben Flodman/Lindqvist och man rivstartade i helgen med handbollsträningar, tester, möten och samkväm. Hela nya truppen var på plats och det har sett mycket intressant ut. Nya roller ska sättas, taktiska detaljer ska diskuteras och gruppdynamiken ska tydliggöras. Allt detta för att man ska komma så väl förberedda till säsongsstart den 17 september mot IFK Karlskrona på hemmaplan.

 

Innan dess ska minst tre matcher i Svenska Cupen spelas men man inleder faktiskt redan på fredag den 4 aug kl 19:00 med en träningsmatch hemma mot handbollsligalaget Guif. En rolig och intressant match och kan det kanske ge lite indikationer vart våra herrar står inför kommande säsong. Det är gratis inträde så ta med er vänner och bekanta och se fin handboll i sommarvärmen.

 

Vi önskar våra kära herrar lycka till inför säsongen 23/24.

 

Que Sera Sera-vi håller på Skånela!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten