SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Marcus Nilsson ny målvaktstränare i Skånela IF
2023-07-20 10:07

Vi kan idag med glädje meddela att Marcus Nilsson är klar för Skånela IF:s ledarstab säsongen 23/24. 

Marcus bestämde sig tidigt förra säsongen att han skulle avsluta den aktiva elitkarriären, främst pga kroppens status. Marcus är en naturlig ledare som har haft flera uppdrag i föreningen med olika ungdomslag parallellt med sitt eget spelande. Han är just nyutexaminerad på GIH som idrottslärare och tränare. Vi ser en framtid för Marcus hos oss på lång sikt han är en stark profil i klubben med ett stort Skånelahjärta. 

 

Marcus kliver in i ledarstaben tillsammans med Mattias Flodman och Tim Lindqvist och tar därmed över efter Herdeiro Lucau som målvaktstränare.

 

Marcus Nilsson 

”Efter att ha avslutat spelarkarriären känns det spännande att fortsätta i en ny roll i moderklubben. Uppdraget som målvaktstränare känns väldigt spännande och utmanade. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och hjälpa våra målvakter att utvecklas och ta nästa steg. 

Que sera sera”

 

Lycka till Marcus!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten