SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mattias Flodman lämnar Skånela IF efter säsongen.
2023-11-01 10:30
Flodman lämnar för Alingsås och Handbollsligan

Skånela IF kan idag meddela att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrar den kommande säsongen. Han har i dagarna skrivit på för Handbollsliga laget Alingsås HK som han också kom ifrån för 2,5 år sen.

Mattias kom till oss inför säsongen 21/22 just från Alingsås och var under två säsonger assisterande tränare. Matte var det naturliga valet att tillsätta inför denna säsong och han hade också naturligt tagit och fått mer ansvar under tiden i herrlaget. Nu lämnar Matte tyvärr oss tidigare än vi hoppats på men vi är glada över tiden vi haft tillsammans. Skånela IF har varit nyttiga för Matte i hans utveckling som tränare och ledare och Matte har också gett Skånela massor. Matte är en handbollsromantiker ut i fingerspetsarna och en härlig individ att jobba ihop med. Det är återigen en tränare som fostrats eller har passerat Vikingahallens golv för att sedan ta ett kliv och vara redo för större uppdrag och det är vi stolta över, dessutom är det ett bevis på att vi gör många saker rätt.


Flodman

”Jag har trivts i Skånela från första stund. Det är en förening som alltid kommer ha en speciell plats hos mig, där jag träffat väldigt många fina människor. Att lämna var inte ett enkelt beslut. Men när chansen med Alingsås dök upp kände jag att jag ville ta den. Men det är ett tag dit och det kommer en tid för avsked längre fram. Nu är fokus på att vrida ut precis allt som går, för att Skånela ska ta sig till Handbollsligan”


Arbetet inför kommande säsong och inför framtiden är så klart redan i full gång. Det arbetet sker på flera fronter. Vi ska så klart finna Mattes efterträdare och så snart som möjligt sätta ett tränarteam som ska leda herrlaget. Ett team som ska ta vid och fortsätta utveckla en fin produkt och en bra organisation där vi vill vinna handbollsmatcher men också utbilda handbollsspelare i en sann Skånelaanda. Dessutom jobbar vi långsiktigt med att se över hur truppen ska formas framöver med ett stort mål. Att vara så sportsligt duktiga som vi bara kan med de medel och förutsättningar vi har.

Lycka till Matte!

 
Jimmy Karlsson
Tfn: 070 999 06 77
www.skanela.se


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten