SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hemmamatch igen för herrarna på måndag!
2023-11-02 11:30
Herrarna håller för tillfället en tredjeplats i Allsvenskan!

På måndag den 6 november kommer VästeråsIrsta HF på besök till Vikingahallen för match i Herrrallsvenskan mot våra Skånelakrigare.
Matchen startar kl. 19.00. 

Dessa två lag var i samma grupp i ATG Svenska Cupen och mötet i Västerås i augusti slutade med seger för Skånela med sex bollar eller 27-33.

Nu är det dags för första mötet lagen emellan i årets seriespel. Skånela har studsat tillbaks in i vinnarspåret och har två raka segrar, den senaste borta mot Lindesberg med 27 - 35 och man innehar för tillfället 3:e platsen i tabellen. VästeråsIrsta har hängt med bra och tillhör för tillfället topp sex två poäng bakom Skånela. Västerås kommer till spel efter en onödig förlust senast borta mot Torslanda med uddamålet 28-27.

 

Det brukar bli bra handbollsmatcher mellan dessa två lag och en seger är viktig här om man vill haka på toppkonkurrenterna.

 

Kom till Vikingahallen och se matchen live så att vi får lite skön stämning runt matchen och ett stöd till hemmalaget i den fortsatta jakten.

 

Biljetter köper du billigast och enklast via vårt biljettsystem och nedanstående länk:

 

https://skanela.ebiljett.nu/

 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten