SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Dags för årets sista hemmamatch för herrarna!
2023-12-01 09:07
Flodmans tankar inför toppmötet på lördag!

Fem raka segrar är ett bra kvitto att vi är på rätt väg. Sist var det sköna poäng mot ett Drott, som är väldigt starka hemma.

Innan vi ska ut på vägarna, på en turné med tre raka bortamatcher, lite NHL-känsla, är det en hemmamatch kvar 2023. Varberg står på andra sidan i en match mellan 2an och 3an i tabellen, så alla ingredienser finns för att det ska bli en tillställning med mycket känslor! Varberg har sett bra ut hela säsongen, framför allt i sitt försvarsspel och målvaktsspel, där Aronius har stängt igen i många matcher. Dom har skickliga spelare på i stort sett alla positioner, och vi behöver få träff över hela banan.

 

Vi ska ge vår publik ett fint avslut på året, och att ha något att längta till inför nästa. Och det som etsar sig fast bäst är en seger!

 

Biljetter skaffar du enklast och billigast direkt via vårt biljettsystem som du hittar under nedanstående länk eller vid QR koden på hemsidans startsida.

 

Skånela IF - Evenemang (ebiljett.nu)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten