SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Toppmöte i Vikingahallen på lördag!
2023-11-29 09:31
Ska det bli den sjätte raka segern för våra herrar när Varberg kommer på besök?

På lördag tar serietvåan Skånela emot serietrean HK Varberg hemma i Vikingahallen för ett toppmöte i Herrallsvenskan med matchstart kl.16.00.

Skånela kommer till match efter några dagars ledighet den gångna helgen och varvar nu upp för en viktig match i toppskiktet i allsvenskan. I den förra matchen borta mot HK Drott återvände laget till Märsta med två tunga poäng efter seger med 32-30 och en bra genomförd match. En bra träningsvecka för killarna och noggranna förberedelser är det som gäller för att vara påkopplade på lördag kl. 16.00. 

HK Varberg ligger just nu trea i tabellen en poäng bakom Skånela och har gått starkt men har också haft några dippar som förlusten borta mot Anderstorp samt kryss mot Redbergslid och Lindesberg. Hemmalaget får se upp med Filip Andersson Moberg som var riktigt het i den senaste matchen mot HK Torslanda när han gjorde elva mål samt Daniel Lindroos som varit med länge och kan avgöra matcher.

 

Vi hoppas att Märstapubliken kommer till Vikingahallen på lördag för att se detta toppmöte och att vi kan sätta nytt publikrekord för säsongen. Vi kan utlova bra underhållning och en sevärd och bra handbollsmatch.

 

Biljetter skaffar du enklast och billigast direkt via vårt biljettsystem som du hittar under nedanstående länk eller vid QR koden på hemsidans startsida.

 

Skånela IF - Evenemang (ebiljett.nu)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten