SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

William Psajd klar för Skånela
2024-02-27 10:00
Skånela nästa adress för William Psajd

Skånela har täppt igen vakansen efter Kenan Omerovic, som lämnar för Hallby, och har inför nästa säsong gjort klart med HF Karlskronas unga och lovande målvakt William Psajd om ett kontrakt över de kommande två säsongerna.

William har kontrakt med HF Karlskrona och han har under den innevarande säsongen varit utlånad till Anderstorp i Herrallsvenskan.
I en överenskommelse mellan HF Karlskrona, William Psajd och Skånela IF är parterna överens om att William bryter sitt kontrakt med HF Karlskrona och att Skånela tecknar ett tvåårskontrakt med William.

William är en ung och ambitiös kille som har gått framåt starkt i sitt målvaktsspel och han kommer till Skånela IF som ersättare för Kenan som går vidare till IF Hallby HK. Vi tror att William och Henrik Smedby kommer att bilda ett bra målvaktspar och att de kommer att komplettera varandra med olika kvaliteter i sitt målvaktsspel.


Tim Lindqvist

”Det känns väldigt bra att få in William i laget. William har i mitt tycke varit en av allsvenskans bästa målvakter under den här säsongen och har stor potential att fortsätta utvecklas hos oss under kommande år. Han sprider ett lugn till försvaret och är väldigt bra på att sätta i gång spelet snabbt, vilket är viktigt för den handboll vi vill spela” 


William Psajd

”Det känns väldigt bra att ha skrivit på för Skånela och jag ser fram emot kommande säsong. Det ska bli kul att komma till en klubb med höga krav och ambitioner och vara med och slåss om platserna i ligan. Det blir en tuff utmaning för mig och Smedby att fylla tomrummet som Kenan lämnar efter sig men det kommer vi förhoppningsvis lösa väldigt bra.”


Det känns oerhört skönt att vi så här tidigt på året har gjort klart med målvaktssidan inför den kommande säsongen och vi vill passa på att tacka HF Karlskrona för en bra dialog och ett mycket bra samarbete.


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten