SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Simon Lindberg förlänger med Skånela IF
2024-02-29 10:00

Skånela IF kan idag meddela att man är överens med Simon Lindberg om att förlänga kontraktet med ytterligare två år. 

”Vi är mycket glada att vi, efter en kort tids samtal, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge och han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan och en framtida plats i Handbollsligan säger Peder Nielsen” 

 

Det känns mycket bra att åter igen förlänga med en av våra viktigaste spelare och en av våra egna produkter. Simon har ett stort Skånelahjärta och hans betydelse främst för lagets anfallsspel är stor och numera även de defensiva egenskaperna som har blivit mycket bättre. Vi har stora förhoppningar att Simon ska fortsätta att ta kliv i sin handbollsutveckling hos oss. Med Simons förlängning sänder vi signaler att vi fortsatt vill vara med och slåss om en plats i Handbollsligan framöver.

Simons kommentar om förlängningen.
”Jag trivs väldigt bra i föreningen och det är en härlig grupp att få vara en del av. Så det känns väldigt bra att skriva på ytterligare två år med moderklubben. Vi har varit nära några år nu och det skulle vara otroligt roligt att få var med på resan till Handbollsligan.”

Tim Lindqvist om förlängningen. 

” Simon betyder mycket för oss och vårt spel, så självklart är jag nöjd med att han spelar i Skånela IF de kommande två åren. Han har en stor roll och kommer fortsatt att ha det och på så sätt också kunna bredda och spetsa sitt spel. Vi vet hans högstanivå i den offensiva delen och han har klart förbättrat sitt spel i defensiven. Vi vill bli ännu bättre och ha en starkare trupp kommande säsong och där är Simon en central spelare och viktig pusselbit”

 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten