SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Upplandsderby i kväll i ATG Svenska Cupen
2022-08-18 09:38
Foto: Bosse Andersson

I kväll spelas den sista matchen i andra omgången i grupp 1 i ATG Svenska Cupen när Rimbo HK Roslagen tar emot Skånela IF i Sparbankshallen i Rimbo. Skånela förlorade klart i förra veckan hemma mot svenska cupmästarna IK Sävehof medan Rimbo vann hemma mot Kungälv  med uddamålet där Jeff Tollbring satte det avgörande målet med fem sekunder kvar.

Efter Sävehofs klara seger i går onsdag mot Kungälv är Skånela piskade att vinna denna match för att ha en chans att ta sig vidare från gruppspelet. Kungälv är borta efter två förluster och Sävehof ångar på som vanligt med en bred och stark trupp.

 

Det ska bli intressant att se hur respektive lags lagbygge inför den kommande säsongen i Herrallsvenskan ser ut och hur väl förberedda lagen är tidigt på säsongen.

 

Ni som inte kan ta er till Sparbankshallen i Rimbo i kväll kan sitta hemma i soffan och se matchen via SolidSport och nedanstående länk till Svenska Handbollförbundets ATG Svenska Cupen kanal.

 

Rimbo HK Roslagen - Skånela IF (solidsport.com)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten