SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sävehof hade inga problem att vinna i Vikingahallen
2022-08-11 19:22

Den första matchen i ATG Svenska Cupen spelades i går när hemmalaget tog emot regerande svenska cupmästarna IK Sävehof hemma i Vikingahallen.

 

Matchen inleddes med tre shootouts för hemmalaget då Sävehof spelar i en högre serie (HBL).

Skånela gjorde en bra insats och fixade full pott och därmed ledning i matchen med 3-0 när matchen blåstes igång. Hemmalaget hängde med bra fram till 7-6 då Sävehof visade sin klass och under ledning av Wilhelm Moberg Andersson gjorde man sex raka och matchen var därmed punkterad efter en del slarv från hemmalaget i framför allt anfallsspelet men även lite ringrostigt uppträdande i försvaret.

 

Den andra halvleken blev jämnare då Skånela fick lite bättre ordning på försvarsspelet och Sävehof luftade bänken och matchen slutade med seger för ett starkt bortalag med 31-18.

 

Skånela är på det igen då man åker till Sparbankshallen för den andra gruppspelsmatchen i ATG Svenska Cupen mot Rimbo HK Roslagen på torsdag nästa vecka 18/8 med avkast kl 19.00 då vi också hoppas på att få tillbaks några av de spelare som satt på läktaren mot Sävehof. 

 

Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten