SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela vinner träningsmatchen mot Eskilstuna Guif
2022-08-31 22:31
Foto: Amanda Westling

Skånelas herrar tog i kväll emot Eskilstuna Guif i en träningsmatch som spelades inför cirka 200 personer i Rosershallen i Rosersberg. Bägge lagen kom till spel med ett gäng spelare som saknades av olika anledningar. Hemmalaget var dock det klart bättre laget för kvällen och ledde i halvtid med 19-13 som till slut blev en seger med 35-25.

Lagen följdes åt i inledningen av matchen men vid hemmaledning 6-5 gjorde Skånela ett ryck fram till 10-5, en ledning som man efter fint spel utökade  till ledning med sex eller 19-13 i halvtid.


I den andra halvleken forsatte Skånela att spela ett bra försvarspel vilket ställde till det för Guif som hade stora problem i sitt anfall samtidigt som Kenan i målet gjorde ännu en riktigt bra match. Hemmalaget tillät inte Guif att komma närmare utan kunde efter fortsatt fint och bra spel gå ifrån ytterligare och vinna matchen med komfortabla 35-25.

I hemmalaget gjorde Max Broman och Fabian Wallouch Lindholm en riktigt bra insats och skönt att se när Anton laddar bössan och dundrar in fyra mål.

 

Målgörare i hemmalaget:
Fabian 7, Max, Isak S och Simon 5, Anton 4, Linus och Karlo 3, Emilio 2 och Filip 1

 

Flest mål i Guif gjorde Filip Johansson med 8


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten