SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Seriepremiär för herrarna på söndag
2022-09-17 10:48
Skånelas lagkapten denna säsong Anton Nilsson

På söndag är det äntligen dags för seriepremiär i Herrallsvenskan och våra herrar åker till Solnahallen för ett derby mot en av säsongens nykomlingar AIK.

 

Vi tog pulsen på lagkapten Anton Nilsson om hans tankar inför matchen.

Nu är det dags för seriepremiär, hur tycker du uppladdning och försäsongen varit?

 

I stort så tycker jag att försäsongen har varit bra. De första matcherna var väl inga glimrande tillställningar, vilket inte är så konstigt då vi ändrat och lagt till lite till vårt

 sätt att spela jämfört med förra säsongen och att vi har en del nya spelare för säsongen som vi ska lära känna på planen. 

Men jag tycker att vi har tagit steg i rätt riktning för varje vecka och match som har gått och är nu redo för premiär.

 

Hur känns det inför seriepremiären på söndag?

 

Det ska bli riktigt kul att dra i gång på allvar nu igen, det har man väntat på ett tag. Jag tycker att vi har en bra känsla i truppen och alla är laddade inför matchen på söndag. 

 

Vad blir viktigt för er mot AIK?

 

En premiär är alltid lurig. Förutom det vanliga med att vara påkopplad och hela den biten så blir det viktigt för oss att vi spelar på det sätt vi vill spela och att vi alla håller oss till dom taktiska delarna som vi har kommit överens om inför matchen.


Matchen spelas i Solnahallen och matchstart är klockan 16.00. Om du inte kan vara på plats i hallen så finns möjlighet att se matchen via SolidSports plattform och nedanstående länk.

 

AIK - Skånela IF (solidsport.com)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten