SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Filip Tapper förlänger med Skånela IF
2022-12-03 13:43

Vi kan idag meddela att Skånela IF och Filip Tapper är överens om en förlängning.

Båda parter är nöjda med situationen och har valt att skriva ett kontrakt som löper över två år.

Filip kom till Skånela IF för två år sedan från Enköping och har sedan dess tagit stora kliv i sin utveckling. Han är en pålitlig tvåvägsspelare och hans roll på planen och i gruppen har hela tiden växt. Hans arbetskapacitet och sin lojalitet är något vi värdesätter högt hos Filip. 

 

Filip Tapper

”Under min tid hittills här i Skånela har jag trivts väldigt bra i både laget och föreningen. Jag känner även att jag hela tiden tar kliv och fortsätter utvecklas och det ska bli jättekul att fortsätta min satsning här i Skånela och kunna bidra till att vi förhoppningsvis når våran målsättning”

 

Jimmy Karlsson 

”Filip är verkligen den typen av spelare alla tränare vill ha i sitt lag. En riktig soldat som alltid ger allt och bidrar med ett stort hjärta. Att man som kantspelare har defensiva kvaliteter som kan användas i zon 2 är verkligen en fördel. Jag tror Filip fortsatt har en stor utvecklingspotential främst i läget fån kanten där han kan bredda sitt register och sin teknik”

 

Lycka till Filip! 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten