Tyvärr förlust för herrarna i den avgörande matchen
2022-04-24 22:53

Skånelas herrar vilka har pressat Handbollsligalaget Önnereds HK till en femte och avgörande match i kvalet till Handbollsligan stog upp bra i matchen på lördagseftermiddagen men förlorade till slut med 36 - 29 efter 17 - 17 i halvtid.

Lagen följdes åt under hela den första halvleken men med Önnered oftast i ledningen med någon boll eller lika och där Skånela var i ledningen några gånger trots att lagets målvakter inte hade sin bästa dag och med endast en räddning i första halvlek står det ändå 17 - 17 i paus.

I den andra halvleken startar lagen som i den första och följs åt i målprotokollet och i den 34 minuten tar Skånela en tvåmåls ledning och har möjligheten att gå ifrån till ledning med tre men utan att lyckas. I den 37 minuten leder man åter med två bollar utan att lyckas få den viktiga tremåls ledningen. I stället lyckas Önnered kvittera och när Skånela får en märklig utvisning på bänken tar hemmalaget kommandot i matchen och lyckas gå ifrån utan att Skånela kan få ordning på varken anfallsspel eller försvars- målvaktsspelet under en period och Önnerered kan springa ifrån och till slut vinna med 36 - 29.

Skånela får återvända till Herrallsvenskan och ladda om inför nästa säsong och där skruva på målsättningarna ytterligare.