SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Nelly Åhman.
2023-05-02 09:00
#20 Nelly Åhman

Efter ett år av rehabilitering är Nelly nu klar för spel kommande säsong och truppen kompletteras därmed av en ambitiös och förväntansfull M6a..

Peter Sandberg damansvarig,

- Väldigt kul att ha Nelly tillbaka i full träning och det ska bli intressant att följa hennes satsning framåt, och att den sker i Skånela tröjan är extra skoj! Nelly har ambitionen som kommer krävas för att ta oss till nästa steg på vår resa uppåt.

 

Pato huvudansvarig,

- Steg 4 i Eskilstuna 2022 var en tung helg av många anledningar men nu är det ny tid och en spännande period väntar där Nelly är tillbaka i handbollsträning. Precis som med Rebecca så känns det väldigt bra att Nelly får ytterligare månader att i lugn och ro anpassa sig till träningsmiljön och förhoppningen är att hon ska vara med och konkurera om speltid till Tävlingsperiod 1.

 

Nelly Åhman,

- Nu när den här resan tillbaka börjar ta slut så känner jag mig väldigt taggad och peppad att börja spela handboll igen. Att vara skadad är jobbigt men samtidigt har jag kunnat ha fokus på att lära känna min kropp och har kunnat utveckla mig fysiskt. Jag har nog aldrig varit så stark i kroppen som nu vilket känns bra inför den kommande säsongen. Jag har höga ambitioner med min handboll och vill försöka ta mig så långt jag kan. Att få ta nästa steg på min resa i Skånela känns väldigt bra.

 

Damerna är igång med Försäsongsperiod 1 och arbetet med att tillsätta platserna i truppen fortsätter kontinuerligt framåt.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt

 

 
 

Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten