SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Skånela IF:s Para Handboll i Samarbete med MAX
 
Parahandbollens huvudpartner MAX bjöd på lunch
2023-11-13 15:34
Vår Para grupp "Upp- & Ner"

Skånela IF:s parahandboll har varit i gång i några veckor nu. Det är ett härligt gäng som träffas på lördagar och tränar handboll tillsammans. Denna lördag var man på besök hos vår partner Max som bjöd på lunch. Ett mycket fint samarbete som både Skånela IF och MAX är mycket stolta över.

 

"MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och vi är mycket stolta över att nu vara en del av Upp & Ners satsning för ett ge förutsättningar till ett liv med rörelse för ännu fler"

säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers

 

Tack för ert stöd MAX!

Säsongen 2023-2024
2023-10-25 09:50

Lördag den 7 oktober startar Upp & ner.

 

Vi tränar på lördagar kl 9:30-10:30

 

 

Lite info om Upp&Ner i Skånela.

 

Vi är ett glatt gäng som lördagmornar tränar barn och ungdomar från 13 år med särskilda behov, där merparten har Downs syndrom. Vi tränar handboll och har även annan fysisk aktivitet tillsammans. 

Syftet är att främja regelbunden träning efter egna förutsättningar.

 

I dagsläget består vår grupp av 10 barn i åldrarna 14-27 år. Varje lördag kör vi mellan 09:30-10:30, i och med att vi tillhör handbollsföreningen Skånela IF så ligger fokus på handboll.

Vi tränar hela kroppen motoriskt, men vi försöker också lägga in andra färdigheter som höger, vänster, vänta på sin tur, samarbete, räkna på engelska m.m.

 

Vi tycker också att det är viktigt att ha en ”klubbtillhörighet” och som andra lag har vi egna träningsoveraller och matchtröjor.

Vi hoppas att kunna planera in någon turnering eller några träningsmatcher denna säsong.

Att spela handboll i Skånela IF innebär tillhörighet, fysisk aktivitet och glädje! 

 

Under våra verksamma år har vi märkt en stor utveckling bland ungdomarna.

 

Mvh Micke 

 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten