SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Jonna Libom
2023-05-10 09:00
#8 Jonna Libom

En av Damallsvenskans stora utropstecken föregående säsong och en viktig pusselbit för visionen fortsätter sin Handbollsresa i Vikingahallen..

Huvudtränare Pato,

- Jonna är en oerhört spännande spelare som inte nåt sina fulla potential på den här nivån än. Vår förhoppning är att vi i den nya strategin ska få ut mer både av laget i stort men också av Jonna specifikt för vi tror hon sitter på många av nycklarna som kommer driva oss framåt.

 

Jonna Libom,

- I jämförelse med förra säsongen tror jag stora skillnaden kommer att vara i upplägget hur vi tränar. Det handlar framförallt om att vi har fått en ny ledarstab med att Pato har tagit över huvudansvaret och Sara som en ny tränare. Båda kommer in med nya idéer och tankar på hur vi som lag ska kunna utvecklas och bli bättre för att hamna högre i tabellen. Det publiken kan förvänta sig av mig är självklart en fartfylld handboll både i kontringar och i det uppställda, men också en attackspelare som kommer utmana motståndarna och hjälpa mina medspelare för att komma i bra lägen.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Kul att få möjligheten att ha Jonna kvar hos oss och att vi kan jobba vidare mot våra mål tillsammans! Ambitiös, träningsvillig och en av de mest explosiva spelarna. Lägg där till en vinnarskalle så har vi en spelare som kommer bidra mycket till vår resa uppåt.

 

Damerna är igång med Försäsongsperiod 1 och arbetet med att tillsätta platserna i truppen fortsätter kontinuerligt framåt.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt

 
 

Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten