SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Trio skriver kontrakt med Skånela IF
2023-08-11 23:20
Fanny, Sofia och Felicia

Damtruppen för säsongen 23/24 är nu klar där Fanny Wärnmark, Sofia Kou Aune och Felicia Angervall ta de sista platserna och fullbordar de förbestämda 16 platserna enligt strategin..

Fanny Wärnmark,

- Äntligen är jag tillbaka med Skånelatröjan på och jag är enormt taggad för kommande säsong. Det ska bli oerhört intressant med denna säsong och de utmaningar som jag brinner för. Tillsammans med laget har vi något fint på gång och jag ser fram emot seriespelet och att sikta högt. Ha det bäst så hoppas jag att ni är på läktaren och hejar fram oss!!! Que sera, sera

 

Sofia Kou Aune,

- När klubben berättade för mig om den nystart som sker i Skånelas damverksamhet kändes det spännande och kul, och där kände jag att den resan vill jag vara med på. Därför känns det kul att få spela ytterligare ett år i Skånela och få vara med och bidra. Klubben ligger mig varmt om hjärtat och jag kände att det var lite för tidigt att tacka för mig ännu. Jag är peppad på ännu en säsong i den röda tröjan och hoppas ni också är taggade på att heja fram oss till massa poäng hemma i borgen!

 

Felicia Angervall,

- Det känns jättekul att få skriva kontrakt med Skånela. Det känns som ett steg i rätt riktning för min del och jag ser fram emot kommande säsong, som både kommer vara utmanande men också väldigt rolig. Att få gå upp i allsvenskan nu från att tidigare spelat i div 2 med Täby kommer vara ett stort hopp i handbollen, delvis på grund av att de kommer vara mycket tuffare och högre tempo men också för att de kommer ställas helt nya krav på mig som spelare. Vilket stundtals kan kännas lite läskigt men också något jag ser fram emot. Min ambition för kommande säsong är delvis att själv utvecklas som handbollsspelare genom hård träning och disciplin men också bidra till laget med något nytt och spela ihop mig med mina lagkamrater.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- En hemvändare, en comeback och ett nyförvärv! Kan inte bli ett bättre sätt att sätta det sista i truppen inför kommande säsong!

 

Såklart riktigt bra att ha en laddad Sofia med i truppen igen, kompetens och rutin finns det gott om i den spelaren..

Fanny hemma igen efter studier förra säsongen, mycket ambitös och har en stark defensiv kunskap i bagaget.

Felicias utveckling i den här miljön ska det bli mycket spännande att följa, här finns det mycket pontential.

 

Blir oerhört spännande och skoj att äntligen få dra igång den här säsongen som vi hoppas mycket på, bara hänga med där ute!

 

Damerna är nu 3 veckor in i Försäsongsperiod 2 och åker i helgen till Uppsala för träningsläger tillsammans med U-laget.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten