SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Patrik Wilsvik ny Huvudtränare för Damerna!
2023-02-02 13:30

Patrik "Pato" Wilsvik kommer ta plats som vår nya Huvudtränare på Damsidan kommande säsonger och efterträder därmed Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim..

 

Patrik "Pato" Wilsvik,

- Först och främst är det otroligt roligt att få den här möjligheten. Jag känner mig väldigt uppskattad av alla i Skånela så att tacka ja när tillfället dök upp var inte svårt. Jag kommer gå in i det här uppdraget med stolthet, glädje och mycket energi!

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Det är mycket glädjande att ha börjat förberedelserna inför kommande säsonger, och att vi är överens med Pato som en viktig del i vår framtida organisation kring damverksamheten. Jag känner mig oerhört glad och nöjd med att presentera denna nyhet och ser mycket fram emot att jobba vidare tillsammans med Pato kommande två år.

 

Hårt jobb kommer krävas för att försöka möta föreningens nya mål och ambitioner där vi har en otroligt spännande tjejsida på väg upp, säger Patrik.

 

Vi delar samma syn på hur vi vill att organisationen ska se ut från vårt representationslag och nedåt i åldrarna för att ha en solid verksamhet som fortsätter fostra kompetenta spelare och ledare avslutar Peter.

 

Fullt fokus ligger på nästa match inför den utmanande våren vi har framför oss men vi välkomnar Pato i sin nya roll och ser fram emot Skånelas fortsatta utveckling på Damsidan.


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten