SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Linus Wärnmark förlänger med Skånela IF
2023-03-22 11:45
Linus Wärnmark #3

Vi kan idag meddela att Skånela IF och vänstersexan Linus Wärnmark är överens om en förlängning. Linus har tagit stora kliv och utvecklats till en mycket pålitlig målskytt och kantspelare i herrallsvenskan. 

Linus kom från grannföreningen Vassunda IF som a-pojk och har sedan dess jobbat hårt med sin fysik för att ta nästa kliv. Den långsiktiga planen och den hårda träningen har gett frukt och vi ser bara att Linus kommer ta ytterligare kliv i Skånela IF.

 

Linus Wärnmark

”Att få fortsätta i Skånela känns som ett naturligt beslut i dagsläget. Vi har en riktigt sammanhållen grupp vilket vi visat under denna säsong och det är en stor anledning till varför jag vill fortsätta i Skånela. Nu blickar vi fram emot det stundande kvalet och med publiken i ryggen vet jag att vi kan göra något stort!”

 

Med Linus bläck på kontraktet står vi mycket starka på vänstersex inför kommande säsong där vi anser att han och Max Broman komplettera varandra på ett mycket fint sätt.

 

Lycka till Linus!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten