SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gustav Näslund klar för Skånela IF
2023-05-09 11:06
Gustav Näslund #19

Vi kan idag med glädje meddela att Skånela IF och Gustav Näslund är överens om ett kontrakt över kommande säsong. 

Efter en längre diskussion med Gustav Näslund har han med våran stora glädje bestämt sig för att stanna i Skånela IF. Vi har haft en bra och öppen dialog med Gustav i denna rätt ovanliga situation. Gustav har varit hos oss sedan 16 års ålder och vi är måna om hans framtid både som handbollsspelare och som människa och vi är övertygade att han kommer fortsätta utvecklas hos både på och utanför banan. Med Gustav på H9 tillsammans med Gusten Montonen står vi oss riktigt starka på den positionen.

 

Gustav Näslund 

”Det ska bli roligt att få fortsätta utmana om platserna till Handbollsligan med Skånela IF. Jag är övertygad att vi kommer bli riktigt bra kommande säsong” 

 

Mattias Flodman 

”Det är såklart väldigt roligt att Gustav blir kvar i Skånela. Han var allsvenskans bästa högernia förra säsongen och väldigt viktig för hur vi vill spela handboll. Nu ska vi ta nästa steg i utvecklingen, och se till att nästa år blir ännu bättre”

 

Truppen börjar sätta sig ordentligt och arbetet fortsätter med att sätta en stark herrtrupp på banan inför kommande säsong. 

 

Lycka till Gustav!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten