SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela tar emot Hammarby på fredag
2023-08-29 12:29
Simon Lindberg matchens lirare senast mot VästeråsIrsta

Skånelas herrar tar emot Handbollsliga laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och gruppfinalen i grupp 4 i ATG Svenska Cupen på fredag 1 september med matchstart kl. 19.00 hemma i Vikingahallen.

Skånela har inlett spelet i ATG Svenska Cupen med två raka bortasegrar mot Boden och VästeråsIrsta och är i princip klara för åttondelsfinal även om det finns en liten teoretisk risk att VästeråsIrsta kniper den platsen.

 

Hammarby kommer till Vikingahallen efter en säker seger hemma mot Boden i helgen och möter VästeråsIrsta borta på onsdag innevarande vecka vilket innebär ett trätt så tight matchschema för Bajen.

Hammarby kommer till Vikingahallen som klara favoriter men känslan är att hemmalaget kommer att vilja fightas om gruppsegern.

 

Biljett till matchen köper ni på vår nya biljettsida Skånela IF - Hammarby IF HF. Biljett med QR kod skall uppvisas i entrén för tillträde till hallen.

 

Matchen kan även ses på Handboll Play via nedanstående länk:

handbollplay.se | Skånela IF - Hammarby IF HF


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten