SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Äntligen seriepremiär för herrarna
2023-09-14 09:14
Seriepremiär för våra herrar i Vikingahallen

Nu är det dags igen! Herrallsvenskan drar igång den kommande helgen och våra killar tar i premiären emot IFK Karlskrona hemma i Vikingahallen på söndag 17/9 med avkast kl. 16:00. Se handboll live denna säsong då det är den bästa handbollsupplevelsen.

IFK Karlskrona var en friskt fläkt som nykomling den förra säsongen och som med ett fysiskt och tufft spel samt hårt slit klarade sig kvar i Allsvenskan. Inför denna säsong har man behållit stora delar av truppen med något undantag. Det ska också bli intressant att se vad nye tränaren och den tidigare Varberg tränaren Hasse Karlsson kan åstadkomma med den aktuella truppen. I ATG Svenska Cupen blev det i gruppspelet tre raka förluster mot i tur och ordning Vinslövs HK, Ystad IF HF samt lokal konkurrenten HF Karlskrona.

Hemmalaget kommer till spel efter att kommit två i gruppspelet i ATG Svenska Cupen och därefter respass i åttondelsfinalen efter 29 lika hemma och nu senast en förlust 35-29 borta mot Amo HK. Hemmalaget har en hög målsättning med årets säsong och det gäller att vara på tå direkt i inledningen så att inga onödiga poäng tappas. Skånela inleder Allsvenskan med tre raka hemmamatcher innan den första bortamatchen mot Tyresö Handboll.

 

Handboll skall ses live och ni köper biljetten till våra matcher, enklast och till ett lägre pris, i vårt nya biljettsystem innan ni kommer till hallen och vi scannar QR koden i entrén - enkelt och smidigt.

Biljett köper ni via vår hemsida eller via nedanstående länk:

Skånela IF - Evenemang (ebiljett.nu)

 

Läs mer om vår matchsponsor Conroute Air & Sea AB här.


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten