SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Äntligen match igen för våra herrar!
2024-01-15 12:24
Dags för revansch för våra herrar när Vinslöv kommer på besök!

På onsdag är det äntligen dags för match igen för vårt framgångsrika herrlag. Den senaste matchen spelades i Varberg den 27 december och efter lite vila har killarna nu varvat upp rejält för att vara på plats när Vinslöv på onsdag kommer på besök till Vikingahallen för årets första match och med matchstart  kl.19.00.

Hemmalaget har efter 15 spelade matcher lyckats spela till sig 21 poäng och ligger på en klar tredje plats i Herrallsvenskan medan onsdagens motståndare ligger sexa och har spelat till sig 16 poäng med en match mer spelad än hemmalaget.

 

Vid det förra mötet i oktober i Vinslöv blev Skånela rejält avklädda och förlorade med stora siffror 35 - 24 efter en riktigt dålig insats där man låg under med tio bollar redan i halvtid.

 

Nu är det ny match och revanschlustan måste vara enorm hos hemmalaget som verkligen vill visa hur bra man är i jakten på en kvalplats till Handbollsligan. Träningarna efter ledigheten har sett bra ut och killarna kommer väl förberedda till match och vi hoppas att publiken i Märsta hittar till Vikingahallen för att stötta killarna i jakten på en topplacering i landets näst högsta liga.

 

Barn och ungdomar under 18 år som har röd tröja på sig har vid denna match fritt inträde!

 

Övriga köper sin biljett till matchen enklast och till ett lägre pris än i entrén via vår hemsida eller via länken:  Skånela IF - Evenemang (ebiljett.nu)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten